Psycholoog in provincie Zeeland | Praktijk Memo

 

Ben je op zoek naar een psycholoog in provincie Zeeland? Dan ben je bij Praktijk Memo in Tholen aan het juiste adres. Praktijk Memo is een professionele psychologenpraktijk waar je terecht kunt voor verschillende vormen van psychologische hulpverlening voor zowel jeugd als volwassenen. Op deze pagina lees meer over de mogelijkheden die Praktijk Memo biedt en wat je kunt verwachten van een behandeling.

 

Psycholoog Zeeland

Behandelmethoden Praktijk Memo

Bij Praktijk Memo wordt er veel aandacht besteed aan persoonlijke begeleiding en ondersteuning. Er wordt samen met jou gekeken naar jouw persoonlijke situatie en er wordt gezamenlijk gewerkt aan het behalen van jouw doelen. Hierbij staat de verbinding tussen jouw gedachten, gevoelens en gedrag centraal. Er wordt niet alleen gekeken naar de symptomen, maar ook naar de onderliggende oorzaken en patronen die mogelijk hebben bijgedragen aan de klachten.

De psychologen bij Praktijk Memo zijn gespecialiseerd in verschillende behandelmethoden, zoals cognitieve gedragstherapie (CGT), schematherapie, systeemtherapie en EMDR. De keuze voor de juiste behandelmethoden wordt altijd in overleg met jou gemaakt, zodat er een behandeling op maat kan worden gemaakt die aansluit op jouw persoonlijke situatie en behoeften.

 

Psychische klachten

Het kan zijn dat je bij Praktijk Memo terecht wilt voor specifieke klachten, zoals angst- en stemmingsstoornissen, traumaverwerking of persoonlijkheidsproblematiek. Maar ook als je niet precies weet wat er aan de hand is, kun je bij Praktijk Memo terecht. We starten altijd met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt er samen met jou gekeken naar jouw klachten en welke behandeling het beste bij jou past.

Praktijk Memo is gevestigd in West-Brabant-west en in Zeeland en heeft locaties in Bergen op zoom, Steenbergen en Tholen, Zeeland. Hierdoor kun je in een veilige omgeving werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan de sfeer en het comfort van de praktijkruimtes. Hierdoor zul je je snel op je gemak voelen en kun je je volledig richten op de behandeling.

 

Contact met Praktijk Memo Zeeland

Als je geïnteresseerd bent in psychologische hulpverlening voor jezelf of je kind bij Praktijk Memo in Tholen (Zeeland), kun je vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie. Er wordt dan samen met jou gekeken naar jouw individuele wensen en behoeften. Er kan ook direct een intakegesprek worden gepland. Bekijk hier de actuele wachttijden voor de start van een behandeling.

Kortom, als je op zoek bent naar een psycholoog in Zeeland die op krachtgerichte wijze met je werkt, kies dan voor Praktijk Memo.