Aanbod van praktijk Memo

Diagnostisch Onderzoek

Praktijk Memo voert zowel bij jeugd als volwassenen verschillende diagnostische onderzoeken uit. Er zijn 3 verschillende onderzoeken. Psychodiagnostisch onderzoek, psychiatrisch onderzoek en kindergeneeskundig onderzoek.

Behandeling

Praktijk Memo biedt behandelingen door een psycholoog of psychiater aan zowel jeugd als volwassenen. Zij kunnen op 3 verschillende plekken terecht: Bergen op Zoom, Tholen of Steenbergen. Voor iedereen is er een behandeling.

Begeleiding

Praktijk Memo biedt begeleiding aan voor jeugd, jongeren en volwassenen. Dit kan individuele begeleiding voor volwassenen zijn, individuele begeleiding voor de jeugd of groepsbegeleiding voor de jeugd voor onder andere meer sociaal contact.

Arbeidstraining, Dagbesteding en Onderwijsbegeleiding 

A, D en O staat voor arbeidstraining, dagbesteding en onderwijsbegeleiding. Het is beschikbaar voor jongeren en volwassenen tussen de 12 en 60 jaar.

Fasehuis MEMO

Fasehuis Memo is een zelfstandigheidstraining voor jongeren tussen de 16 en 26 jaar. Het bevindt zich op verschillende locaties in Bergen op Zoom. 

Gezins Interventie Team

Het Gezins Interventie Team (voorheen Pandor Jeugdzorg) biedt ondersteuning aan jeugdigen en hun gezinnen die te maken hebben met meervoudige problematiek.