Psycholoog in Steenbergen | Praktijk Memo

Als je op zoek bent naar een psycholoog in Steenbergen, dan ben je bij Praktijk Memo op de juiste plek. Praktijk Memo is een praktijk voor psychologische en psychotherapeutische hulp, gevestigd in (onder meer) Steenbergen. Op deze pagina vind je informatie over de psychologische hulp die Praktijk Memo aanbiedt en wat je van ons kunt verwachten.

Psycholoog Steenbergen

Behandeling op maat

Bij Praktijk Memo kun je terecht voor professionele psychologische hulp, die wordt gegeven door ervaren en deskundige psychologen. De psychologen van Praktijk Memo hebben expertise op het gebied van verschillende psychische problemen, zoals depressie, angststoornissen, trauma's, burn-out en relatieproblemen. Het is belangrijk om te weten dat de psychologen werken vanuit een oplossingsgerichte en cliëntgerichte aanpak. Dit betekent dat er samen met jou wordt gekeken naar wat jij nodig hebt en dat er op basis van jouw wensen en mogelijkheden een op maat gemaakt behandelplan wordt opgesteld.

Soorten therapie in Steenbergen

Bij Praktijk Memo wordt er gebruik gemaakt van verschillende therapievormen, zoals cognitieve gedragstherapie, EMDR, PMT en systeemtherapie. Deze therapieën zijn bewezen effectief en kunnen worden ingezet bij verschillende problemen. Zo kan cognitieve gedragstherapie worden ingezet bij angststoornissen en kan EMDR worden ingezet bij traumaverwerking. De psychologen van Praktijk Memo hebben ruime ervaring in het toepassen van deze therapievormen, zowel bij volwassenen als bij jeugd.

Jouw verhaal, jouw kracht: in Steenbergen

Bij Praktijk Memo besteden we veel aandacht aan de persoonlijke behoeften van de cliënt. De psychologen zijn stellen zich open op om zo een veilige en vertrouwde omgeving te creëren waarin jij je verhaal kunt doen. Daarnaast wordt er gewerkt volgens een op maat gemaakt behandelplan, dat is afgestemd op jouw individuele situatie en behoeften. We gaan altijd uit van jouw eigen kracht en waar nodig betrekken we ook je familie en eventuele partner in de gezamenlijke aanpak.

De locatie van Praktijk Memo in Steenbergen is een rustige en prettige plek waar je je op je gemak zult voelen. Er is voldoende ruimte voor gesprekken en er is ook een wachtruimte waar je rustig kunt zitten voorafgaand aan de afspraak.

Contact met onze psychologen in Steenbergen

Als je behoefte hebt aan psychologische hulp bij Praktijk Memo in Steenbergen, kun je vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie. Er wordt dan samen met jou gekeken naar jouw individuele wensen en behoeften. Er zal eerst een intakegesprek worden gepland, zodat de psycholoog een goed beeld kan krijgen van jouw situatie en er een behandelplan op maat gemaakt kan worden.

Kortom, ben je op zoek naar professionele psychologische hulp waar je gezien wordt en waar jouw verhaal centraal staat, neem dan eens contact met ons op via telefoon of e-mail om ons te leren kennen.