Psychologen praktijk in omgeving Zevenbergen | Praktijk Memo

Ben je op zoek naar een betrouwbare en deskundige psycholoog voor jouzelf of voor je kind in de nabije omgeving van Zevenbergen? Dan is Psychologen Praktijk Memo mogelijk een optie voor jou. Lees hier meer over de psychologische hulp die Praktijk Memo biedt en wat je bij ons mag verwachten van een behandeling.

Psychologen praktijk Zevenbergen

Praktijken in Bergen op Zoom, Tholen en Steenbergen

Psychologen Praktijk Memo is een kleinschalige instelling in met vestigingen in Bergen op zoom, Tholen en Steenbergen die zich richt op het bieden van professionele en persoonlijke hulp bij psychische problemen. Bij Praktijk Memo staat de cliënt centraal en wordt er gekeken naar persoonlijke behoeften en interesses.

Onze psychologen hebben veel ervaring en zijn gespecialiseerd in verschillende soorten psychische problemen, zoals depressie, angststoornissen, traumaverwerking en persoonlijkheidsproblematiek. De behandelingen worden aangepast aan de individuele cliënt en er wordt gebruik gemaakt van verschillende behandelmethoden, zoals cognitieve gedragstherapie, EMDR, schematherapie, mindfulness en systeemtherapie.

Aandacht voor sociale contacten en zelfredzaamheid

Bij Psychologen Praktijk Memo wordt er gewerkt met professionele psychologen die ervoor zorgen dat jij je veilig en prettig voelt tijdens de behandeling. Er wordt gekeken naar jouw individuele behoeften en krachten en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is er ook aandacht voor het onderhouden van sociale contacten en het vergroten van de zelfredzaamheid. Waar nodig en mogelijk betrekken we jouw naaste omgeving bij de behandeling. 

De locaties in Steenbergen, Tholen en Bergen op Zoom zijn sfeervol en rustig waar je je gauw op je gemak zult voelen. Er is voldoende ruimte voor gesprekken en er is een wachtruimte waar je rustig kunt zitten voorafgaand aan de afspraak.

Behandelplan op maat bij Praktijk Memo

Als je geïnteresseerd bent in psychologische hulp bij Praktijk Memo, kun je vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie. Er wordt dan samen met jou gekeken naar jouw individuele wensen en behoeften. Er kan een intakegesprek worden gepland, zodat de psycholoog een goed beeld krijgt van jouw situatie en er een behandelplan op maat kan worden gemaakt.

Kortom, als je op zoek bent naar een professionele en persoonlijke psycholoog vlakbij Zevenbergen waar persoonlijke aandacht en ontwikkeling centraal staan, dan is Praktijk Memo zeker het overwegen waard. Neem gerust contact op voor meer informatie of meld je aan via onze website.