Dagbesteding Steenbergen | Praktijk Memo

 

Zoek je een geschikte dagbestedingsplek in de omgeving van Steenbergen? Bij Praktijk Memo in Bergen op Zoom bieden we dit. Hier ontdek je meer over onze dagbestedingsmogelijkheden en wat je van ons kunt verwachten.

 

Een betekenisvolle daginvulling op onze dagbesteding

Praktijk Memo is een kleinschalige instelling in Bergen op Zoom die dagbesteding aanbiedt voor mensen die extra ondersteuning nodig hebben. Onze dagbesteding is gericht op jongeren en volwassenen die door beperkingen of psychische uitdagingen moeite hebben om hun dag zelfstandig in te vullen. Bij Praktijk Memo staan het welzijn van de deelnemers centraal en we houden rekening met individuele behoeften en interesses.

Onze dagbesteding is ontworpen om structuur, plezier en ontwikkeling te bieden. We werken in kleine groepen, zodat we persoonlijke aandacht kunnen geven aan iedereen. We bieden diverse activiteiten aan, zoals creatieve workshops, houtbewerking, koken, tuinieren, dierenverzorging en beweging. Ook is er voldoende ruimte voor ontspanning en rust.

 

Zelfstandigheid en persoonlijke groei

Bij Praktijk Memo werken we met professionele begeleiders die ervoor zorgen dat iedereen zich veilig en op zijn gemak voelt. We hechten waarde aan individuele behoeften en stimuleren persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast besteden we aandacht aan het opbouwen van sociale contacten en het vergroten van zelfredzaamheid.

Onze locatie in Bergen op Zoom is een sfeervolle en rustgevende omgeving waar je je meteen thuis zult voelen. Er is voldoende ruimte voor activiteiten en we hebben een gezellige gemeenschappelijke ruimte waar je kunt ontspannen, eten en drinken, of samen een spel kunt spelen. Onze dagbesteding ligt op slechts 20 minuten rijden van Steenbergen.

 

Contact met Praktijk Memo voor dagbesteding

Als je interesse hebt in onze dagbesteding bij Praktijk Memo in West-Brabant-west, aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer informatie. Samen bekijken we jouw individuele wensen en behoeften. Ook is er de mogelijkheid om een kennismakingsgesprek te plannen, zodat je kunt ervaren of onze dagbesteding bij jou past.

Kortom, als je op zoek bent naar een prettige dagbestedingsplek in de omgeving van Steenbergen, waar persoonlijke aandacht en groei centraal staan, is Praktijk Memo in Bergen op Zoom zeker het overwegen waard. Neem gerust contact op voor meer informatie en wie weet verwelkomen we je binnenkort.