Dagbesteding in de omgeving van Roosendaal | Praktijk Memo

 

Ben je op zoek naar een fijne dagbesteding niet ver van Roosendaal? Dan is Praktijk Memo in Bergen op Zoom wellicht iets voor jou! Hier lees je meer over de dagbesteding die Praktijk Memo aanbiedt en wat je van ons kunt verwachten.

 

Activiteiten in onze dagbesteding

Dagbesteding Roosendaal

Praktijk Memo is een kleinschalige praktijk in Bergen op Zoom die dagbesteding biedt aan mensen die extra ondersteuning nodig hebben. De dagbesteding bij Praktijk Memo is bedoeld voor volwassenen en ouderen die door een beperking, psychische problemen of ouderdom niet goed in staat zijn om hun dag zelfstandig in te vullen. Bij Praktijk Memo staat het welzijn van de deelnemers centraal en wordt er gekeken naar individuele behoeften en interesses.

De dagbesteding bij Praktijk Memo is gericht op het bieden van structuur, plezier en ontwikkeling. Er wordt gewerkt in kleine groepen, zodat er persoonlijke aandacht is voor iedereen. Bij Praktijk Memo worden verschillende activiteiten aangeboden, zoals creatieve workshops, koken, tuinieren en bewegingsoefeningen. Er is veel ruimte voor ontspanning en er worden regelmatig uitjes georganiseerd.

 

Professionele begeleiding

Bij Praktijk Memo wordt gewerkt met professionele begeleiders die ervoor zorgen dat iedereen zich veilig en prettig voelt. Er wordt gekeken naar ieders individuele behoeften en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is er ook aandacht voor het onderhouden van sociale contacten en het vergroten van de zelfredzaamheid.

De locatie van Praktijk Memo is een sfeervolle en rustige plek in Bergen op Zoom, waar je je op je gemak zult voelen. Er is voldoende ruimte om activiteiten te doen en er is ook een gezellige huiskamer waar je kunt ontspannen en koffie kunt drinken. De vestiging is op een kleine afstand van Roosendaal.

 

Contact met onze dagbesteding

Als je geïnteresseerd bent in de dagbesteding bij Praktijk Memo, kun je vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie. Er wordt dan samen met jou gekeken naar jouw individuele wensen en behoeften. Er kan ook een kennismakingsgesprek worden gepland, zodat je kunt ervaren of de dagbesteding bij Praktijk Memo iets voor jou is.

Kortom, als je op zoek bent naar een fijne dagbesteding in de omgeving van Roosendaal waar persoonlijke aandacht en ontwikkeling centraal staan, dan is Praktijk Memo zeker het overwegen waard. Neem gerust contact op voor meer informatie en wie weet tot snel bij Praktijk Memo!