Psycholoog omgeving Roosendaal | Praktijk Memo

Ben je op zoek naar een ervaren en betrouwbare psycholoog in de buurt van Roosendaal? Bij Praktijk Memo in Bergen op Zoom, Tholen of Steenbergen kun je terecht voor professionele psychologische hulpverlening op maat. Wij zijn er voor zowel jeugd als volwassenen. Lees hier meer over de werkwijze van Praktijk Memo en wat je kunt verwachten van een behandeling bij een van onze psychologen.

Psycholoog Roosendaal

Soorten behandeling in omgeving Roosendaal

Bij Praktijk Memo werken ervaren psychologen die gespecialiseerd zijn in verschillende behandelmethoden, zoals cognitieve gedragstherapie, EMDR, PMT en schematherapie. Of je nu kampt met angst- of stemmingsstoornissen, trauma, relatieproblemen of andere klachten, bij Praktijk Memo staan wij voor je klaar. De behandelaar stelt samen met jou een behandelplan op, waarin jouw specifieke situatie en wensen worden meegenomen.

 

Een behandeling bij een psycholoog begint met een intakegesprek in Bergen op Zoom of op een van onze andere locaties. Hierin bespreek je samen met de psycholoog jouw klachten en jouw wensen voor de behandeling. Aan de hand van dit gesprek wordt er een behandelplan opgesteld. Dit behandelplan kan bestaan uit individuele gesprekken, maar ook uit groepstherapie, online therapie of een combinatie hiervan. Bij de behandeling gaan we uit van jouw eigen kracht en mogelijkheden. Waar nodig en mogelijk betrekken we ook jouw omgeving bij het traject. Denk hierbij aan je familie, eventuele partner en - bij jeugd - de school.

 

Een veilige omgeving bij Praktijk Memo

Bij Praktijk Memo in Bergen op Zoom wordt er veel waarde gehecht aan een persoonlijke benadering en een veilige omgeving. De praktijkruimtes zijn daarom ingericht op basis van warmte, rust en privacy. Hierdoor voel je je snel op je gemak en kun je je volledig richten op de behandeling. De bereikbaarheid is goed, zowel per auto als met het openbaar vervoer.

De psychologen bij Praktijk Memo zijn veelal aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en staan geregistreerd in het BIG-register. Dit betekent dat ze voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die worden gesteld aan psychologen. Daarnaast zijn ze verplicht om hun kennis en vaardigheden op peil te houden door het volgen van nascholing en intervisie.

 

Contact met onze psychologen

Als je hulp nodig hebt van een psycholoog in omgeving Roosendaal, dan kun je vrijblijvend contact opnemen met Praktijk Memo in Bergen op Zoom voor meer informatie of het maken van een afspraak. Wij doen we er alles aan om jouw hulpvraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Kortom, ben je op zoek naar een ervaren en betrouwbare psycholoog niet ver van Roosendaal, bel of mail ons of meld je aan via onze aanmeldpagina.