Psycholoog in Bergen op Zoom | Praktijk Memo

Ben je op zoek naar een psycholoog in Bergen op Zoom? Bij Praktijk Memo kun je terecht voor verschillende vormen van psychologische hulpverlening. Wij zijn er zowel voor jeugd als voor volwassenen. Ontdek meer over de mogelijkheden die Praktijk Memo biedt en wat je kunt verwachten van een behandeling.

Psycholoog Bergen op Zoom

Behandelvormen van onze psychologen in Bergen op Zoom

Praktijk Memo is een professionele psychologenpraktijk in Bergen op Zoom waar persoonlijke begeleiding en ondersteuning centraal staan. De psychologen bij Praktijk Memo zijn gespecialiseerd in verschillende behandelmethoden, zoals cognitieve gedragstherapie, schematherapie, systeemtherapie en EMDR. De keuze voor de juiste behandelmethoden wordt altijd in overleg met jou gemaakt, zodat er een behandeling op maat kan worden gemaakt die aansluit op jouw persoonlijke situatie en behoeften. 

 

Het kan zijn dat je bij Praktijk Memo terecht wilt met specifieke klachten, zoals angst- en stemmingsstoornissen, traumaverwerking en persoonlijkheidsproblematiek. Ook als je niet precies weet wat er aan de hand is, kun je bij onze psychologen in Bergen op Zoom terecht. We starten altijd met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt er samen met jou gekeken naar jouw klachten en wordt er gekeken welke behandeling het beste bij jou past. We gaan daarbij uit van jouw eigen kracht en mogelijkheden en betrekken waar nodig jouw directe omgeving bij de behandeling.

 

Kwaliteit en bereikbaarheid van onze psychologen

In onze praktijk wordt veel aandacht besteed aan de sfeer en het comfort van de praktijkruimtes. Hierdoor zul je je snel op je gemak voelen en kun je je volledig richten op de behandeling. Daarnaast is de praktijk goed bereikbaar met het openbaar vervoer en zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de buurt.

De psychologen van Praktijk Memo in Bergen op Zoom zijn geregistreerd bij de Nederlandse Vereniging voor Psychologen (NIP) en staan veelal ingeschreven in het BIG-register. Dit betekent dat zij voldoen aan de kwaliteitseisen die worden gesteld aan psychologen en regelmatig bijscholingen volgen om hun kennis up-to-date te houden.

 

Contact met onze psychologen in Bergen op Zoom

Als je geïnteresseerd bent in psychologische hulpverlening bij Praktijk Memo in Bergen op Zoom, kun je vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie. Er wordt dan samen met jou gekeken naar jouw individuele wensen en behoeften. Er kan een intakegesprek worden gepland, zodat er zo snel mogelijk gestart kan worden met de behandeling.

Kortom, als je op zoek bent naar een professionele psycholoog in Bergen op Zoom die persoonlijke aandacht en ontwikkeling centraal stelt, bel ons of stuur een e-mail.