Dagbesteding in de omgeving van Zevenbergen | Praktijk Memo

 

Ben je op zoek naar een plek voor dagbesteding in de buurt van Zevenbergen? Dan ben je bij Praktijk Memo in Bergen op Zoom aan het juiste adres! Op deze pagina lees je meer over de dagbesteding die Praktijk Memo biedt en wat je van ons mag verwachten.

Dagbesteding Zevenbergen

Een zinvolle daginvulling op onze dagbesteding

Praktijk Memo is een kleinschalige praktijk in Bergen op Zoom die dagbesteding aanbiedt aan mensen die extra ondersteuning nodig hebben. De dagbesteding bij Praktijk Memo is bedoeld voor jongeren en volwassenen die door een beperking of door psychische problemen niet goed in staat zijn om hun dag zelfstandig in te vullen. Bij Praktijk Memo staat het welzijn van de deelnemers centraal en wordt er gekeken naar individuele behoeften en interesses.

De dagbesteding bij Praktijk Memo is gericht op het bieden van structuur, plezier en ontwikkeling. Er wordt gewerkt in kleine groepen, zodat er persoonlijke aandacht is voor iedereen. Bij Praktijk Memo worden verschillende activiteiten aangeboden, zoals creatieve workshops, koken, tuinieren, paardenverzorging, houtbewerking en beweging. Er is ook veel ruimte voor rust en ontspanning.

 

Zelfredzaamheid en persoonlijke ontwikkeling

Bij Praktijk Memo wordt er gewerkt met professionele begeleiders die ervoor zorgen dat iedereen zich veilig en prettig voelt. Er wordt gekeken naar ieders individuele behoeften en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Verder is er ook aandacht voor het onderhouden van sociale contacten en het vergroten van de zelfredzaamheid.

De locatie van Praktijk Memo in Bergen op Zoom is een sfeervolle en rustige plek, waar je je op je gemak zult voelen. Er is voldoende ruimte om activiteiten te doen en er is ook een gezellige huiskamer waar je kunt ontspannen, kunt eten en drinken of een spelletje kunt spelen. De dagbesteding bevindt zich op 30 minuten rij-afstand van Zevenbergen.

 

Contact met dagbesteding van Praktijk Memo

Als je geïnteresseerd bent in de dagbesteding bij Praktijk Memo in West-Brabant, kun je vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie. Er wordt dan samen met jou gekeken naar jouw individuele wensen en behoeften. Er kan ook een kennismakingsgesprek worden gepland, zodat je kunt ervaren of de dagbesteding bij Praktijk Memo iets voor jou is.

Kortom, als je op zoek bent naar een fijne plek voor dagbesteding in de omgeving van Zevenbergen waar persoonlijke aandacht en ontwikkeling centraal staan, dan is Praktijk Memo in Bergen op Zoom zeker het overwegen waard. Neem gerust contact op voor meer informatie en wie weet tot ziens bij Praktijk Memo.