Dagbesteding voor mensen met autisme | Praktijk Memo

 

Ben jij op zoek naar een dagbesteding in Bergen op Zoom voor volwassenen en jongeren met ASS (Autisme Spectrum Stoornis)? Dan ben je bij Praktijk Memo aan het juiste adres. Bij ons kun je terecht voor een gevarieerd aanbod aan activiteiten die goed aansluiten bij mensen met autisme. Wij begrijpen dat het soms lastig kan zijn om een passende dagbesteding te vinden, daarom bieden wij een veilige en kleinschalige omgeving waarin jij jezelf kunt zijn.

Dagbesteding autisme

Activiteiten dagbesteding Praktijk Memo

Onze dagbesteding in Bergen op Zoom is gericht op het stimuleren van de sociale interactie en het vergroten van de zelfredzaamheid van jongeren en volwassenen met autisme. Dit doen we door middel van verschillende werkvormen, zoals creatieve activiteiten, dierverzorging, houtbewerking en sport & spel, maar ook door het aanbieden van individuele begeleiding en coaching. Wij geloven dat iedereen talenten heeft en willen deze graag samen met jou ontdekken en verder ontwikkelen.

 

Autisme begeleiding in onze dagbesteding

Onze begeleiders zijn speciaal opgeleid om mensen met autisme te begeleiden en hebben veel ervaring in het werken met deze doelgroep. Wij vinden het belangrijk dat jij je bij ons veilig en vertrouwd voelt en daarom werken we met kleine groepen, zodat er voldoende persoonlijke aandacht is.

Onze dagbesteding is gelegen in Bergen op Zoom en goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Wij hebben een ruime en lichte locatie (inclusief een professionele keuken en een sportzaal) waar we verschillende activiteiten kunnen aanbieden. Ook beschikken we over een buitenruimte waar we bij mooi weer kunnen sporten en spelen.

Contact dagbesteding Praktijk Memo

Wil jij meer informatie over onze dagbesteding voor volwassenen en jongeren met autisme in Bergen op Zoom? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over onze activiteiten en mogelijkheden en kunnen samen met jou kijken naar een passend programma. Wij kijken er naar uit om jou te ontmoeten en samen aan de slag te gaan!