Dagbesteding in Bergen op Zoom | Praktijk Memo

 

Ben je op zoek naar een fijne dagbesteding en arbeidstraining in Bergen op Zoom? Dan is Praktijk Memo misschien geschikt voor jou. Bij Praktijk Memo bieden we dagbesteding aan jongeren en volwassenen die extra ondersteuning nodig hebben. We richten ons op mensen die door een beperking of psychische problemen niet goed in staat zijn om hun dag zelfstandig in te vullen. Bij Praktijk Memo staat het welzijn van de deelnemers centraal en kijken we naar individuele behoeften en interesses.

Dagbesteding Bergen op Zoom

Activiteiten dagbesteding

Bij ons is de dagbesteding gericht op het bieden van structuur, plezier en ontwikkeling. We werken in kleine groepen, zodat er persoonlijke aandacht is voor iedereen. We bieden verschillende activiteiten aan, zoals creatieve workshops, koken, tuinieren, dierverzorging, houtbewerking en sport & spel. Daarnaast is er veel ruimte voor rust en ontspanning.

 

Sfeer en aandacht op de dagbesteding

Bij Praktijk Memo werken we met professionele begeleiders die ervoor zorgen dat iedereen zich veilig en prettig voelt. We kijken naar ieders individuele behoeften en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ook is er aandacht voor het onderhouden van sociale contacten en het vergroten van de zelfredzaamheid.

Onze locatie is een sfeervolle en rustige plek, waar iedereen zich snel comfortabel voelt. Er is voldoende ruimte om activiteiten te doen en we hebben ook een gezellige huiskamer waar je kunt ontspannen of een praatje met elkaar kunt maken.

 

Meer informatie over onze dagbesteding in Bergen op Zoom

Heb je interesse in onze dagbesteding, dan kun je vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie. We kijken dan samen met jou naar jouw individuele wensen en behoeften en kunnen ook een kennismakingsgesprek plannen, zodat je kunt ervaren of de dagbesteding bij Praktijk Memo iets voor jou is.

Kortom, als je op zoek bent naar een fijne dagbesteding in regio Roosendaal waar persoonlijke aandacht en ontwikkeling centraal staan, dan ben je bij Praktijk Memo aan het juiste adres. Neem gerust contact op voor meer informatie en wie weet zien we je gauw bij Praktijk Memo.